Horecava

Van 11 t/m 14 januari wordt op de Horecava kraanwater onderwerp van gesprek! Nederlanders willen namelijk steeds meer kraanwater kunnen drinken. Ook in de horeca. Het grootste deel van de Nederlanders (81%) vindt zelfs dat er in restaurants standaard een karaf kraanwater op tafel moet staan. En ze zijn ook bereid hiervoor te betalen.

Toch is het zo dat kraanwater in de horeca nog regelmatig geweigerd wordt. De 100.000 ondertekenaars van de petitie Overal Kraanwater Graag vinden dit niet meer van deze tijd en willen kraanwater op de menukaart.

Dat is ook niet zo gek, want het Nederlandse kraanwater behoort tot het beste van de wereld. Het is een oerhollands product en daar zijn we met z'n allen trots op. Het combineert als beste met een goede kop koffie of een goed glas wijn. Bovendien is kraanwater 400 keer duurzamer dan plastic flessen.

Daarom gaan we tijdens de Horecava ondernemers inspireren en laten zien dat het schenken van kraanwater juist kansen biedt. Dat het niet alleen maar geld hoeft te kosten, maar dat je er zelfs op kan verdienen. Maar ook dat kraanwater schenken een boost geeft aan je gastvrijheid en de waardering die je van je gasten krijgt.

Kom daarom van 11 t/m 14 januari langs op onze stand 01.440 in hal 1.

Partners van Overal kraanwater graag