gadget

De leukste nieuwe gadgets voor jou in huis

Het is natuurlijk belangrijk dat jij de tijd een beetje goed doorkomt. Gelukkig leef je in 2019 en heb je genoeg nieuwe technologieën tot je beschikking zodat jij de nooit meer hoeft te vervelen. Mocht je nou echt totaal geen inspiratie hebben dan kun je in dit artikel lezen wat er zoal beschikbaar is op de markt. Sla er je slag mee.

Google Home

Toch wel in deze lijst te vinden want het heeft in 2019 echt zijn doorbraak gemaakt. ‘’Hey Google’’ is een begrip geworden en voor veel mensen is de Google home niet meer weg te denken uit de woonkamer. Voor de mensen die niet weten wat het is: het is de nieuwste praatpaal van Google. Jij vraagt het en Google weet het. Dat was natuurlijk altijd al zo maar nu kun je letterlijk praten met Google. Het handige van Google home is dat je het goed kunt integreren met de rest van je huis. Je kunt Google onder andere vragen om de lichten te dimmen, het huis te verwarmen, de temperatuur van je auto te veranderen en de gordijnen dicht te doen. Dit maakt het leven toch een stuk aangenamer of niet?

Apple watch 4

Om maar even bij de grote media giganten te blijven hebben we het nu over de meest verkochte smartwatch op de markt. Veel Apple gebruikers hebben hem al aangeschaft. Ondanks dat veel mensen de toegevoegde waarde aan het dagelijks leven betwijfelen, heeft de Apple Watch 4 toch wel erg veel voordelen.  De grote voordelen zitten voornamelijk op het gebied van gezondheid. Het product kan hartfilmpjes maken en data genereren die handig is voor doctoren. Het kan ook helpen bij afvallen en mensen laten zien dat ze meer moeten bewegen. Daarnaast heeft het sinds de vierde editie een nieuwe functie. Dit is de val-functie. Wanneer het horloge onverwachtse stilte herkent en geen beweging meer voelt, dan kan het zelf de nooddiensten bellen. Dit is natuurlijk een heel groot voordeel voor mensen met hartkwalen. Ook is het een handige voor ouderen. Kortom, de Apple Watch is nog steeds een van de gadgets met de meeste vernieuwingen. Het is zeker eens de moeite waard om te kijken of jij er wat aan hebt. 

Royole FlexPai

Deze gadget is een absolute must have. Het is een relatief onbekend bedrijf maar het heeft als eerste een vouwtelefoon kunnen ontwikkelen. Dit heeft nog nooit eerder een bedrijf kunnen produceren en dit Chinese bedrijf is het gelukt. De telefoon is wel aardig prijzig. De telefoon kost namelijk 1150 euro nieuw. Als je hem dan toch aanschaft dan heb je in ieder geval de mobiel waar iedereen het over heeft tijdens de volgende verjaardag. 

Royole FlexPai