darmflora en probiotica

Probiotica is de hulp om jouw darmen rustig te krijgen. Gebruik Orthica orthiflor en kefir probiotica als hulpmiddel naast het drinken van water.

Er zijn verschillende manieren om je darmen rustig te krijgen. Water drinken helpt natuurlijk altijd voor het ontwikkelen van een goede darmflora. Er zijn echter ook methodes uit het verre oosten die kunnen helpen bij het rustig krijgen van je maag. Probiotica is één van die methodes. We gaan deze twee middelen in dit artikel kort doornemen, Orthica probiotica en Kefir probiotica.

Kefir probiotica 

Kefir is een specerij die overal ter wereld al eeuwen lang is gebruikt. Het is vaak verkrijgbaar in een drankje van gefermenteerde melk. Het komt oorspronkelijk uit het Kaukasus gebergte in Turkije. De naam kefir betekent in het Turks ‘’een goed gevoel’’. Recentelijk is het drankje ook in de westerse wereld erg populair. Dit begon in de Verenigde Staten maar het is overgewaaid naar Europa. 

Er zijn vele redenen te noemen om dit drankje tot je te nemen. In 2015 is er een onderzoek gedaan over de contole over het bloedsuikerspiegel en het gebruik van Kefir. Deelnemers die Kefir tot zich namen hadden lager bloedsuiker dan de overige deelnemers. In 2017 is er meer onderzoek gedaan naar de werking van Kefir. Hieruit bleek dat het ook een goede invloed heeft op je cholesterol. Daarnaast is het drankje een rijke bron van mineralen, vitamine D en calcium. Dit zijn belangrijke bouwstoffen voor je lichaam. 

Probiotica en onze darmen

Kefir is niet alleen een behulpzaam middel voor de algemene gezondheid. Kefir heeft namelijk ook een positieve werking op specifiek kwalen. Zo kan het mensen die lactose intolerant zijn helpen om goede voeding binnen te krijgen zonder lactose tot zich te hoeven nemen. Kefir kan een goede uitweg zijn voor deze mensen. Het bevat namelijk veel calcium maar is voor 99 procent lactose vrij. Een onderzoek uit 2003 liet ziet dat Kefir de verwerking van lactose in je lichaam ook verbetert. 

Orthica probiotica Orthiflor

Deze vorm van probiotica komt voornamelijk voor in de capsules. Het is eigen een bacterie die helpt bij het verbeteren van je darmflora. Je moet het dagelijks innemen en het geld als aanvulling op je dagelijkse dieet. Per dag mag je er maximaal drie slikken en meestal doen mensen dit voor het slapen gaan. Dit zal je helpen om een goede darmflora te behouden. 

Er zijn meerdere manier om een goede darmflora te bereiken. Het is echter verstandig om ook een naar andere methodes te kijken dan westerse medicatie. Orthica Orthiflor en Kefir probiotica kunnen een goede oplossing zijn. 

Probiotica – Beter worden met bacteriën